Marte is 10 april bevallen van acht puppies! Het zijn drie reutjes en vijf teefjes. Het was een lange nacht en dag, maar met het resultaat zijn we heel gelukkig! Foto's vind je hier en op Facebook.

Mocht u belangstelling hebben voor een pup, neemt u dan contact met ons op. Het liefst telefonisch, dit vinden wij iets persoonlijker en praat wat makkelijker. Tel. (0546) 65 96 09.


Ginger Marte van de Alfriehof

De vader is X-man van de Buut Vrij Hoeve. Klik hier voor meer informatie over X-man.


X-man van de Buut Vrij Hoeve

Meer over het nest van vorige jaren vindt u op pups 2009, pups 2010,pups 2011 en pups 2012.

De pups worden in huis en tuin grootgebracht en vanaf dat de pups vier weken oud zijn, houden we elke zondagmiddag open huis. Zo kunnen de pupeigenaren de ontwikkeling van hun pup goed volgen en krijgen wij ook een goede indruk van waar de pups uiteindelijk terecht komen. De pups worden verkocht met een stamboom en met een koopcontract.
Na zes weken worden de pups nagekeken door de dierenarts en ingeënt en in de periode tot acht weken worden ze drie keer ontwormd. Als ze bijna acht weken oud zijn wordt er een nestinventarisatie gedaan door de Berner Sennenvereniging, die het hele nest goed bekijkt. Er wordt dan gekeken naar de leefomstandigheden, gewichten, rasstandaard, gedrag etc. Dit geeft een goed beeld van het totale nest en van de pups afzonderlijk.

De nieuwe eigenaar krijgt een boekje mee met tips en voedingsadvies. Wij zijn zelf een groot voorstander van vleesvoeding voor onze honden. Wij voeren Smuldier-compleet, dit is dus een complete vleesvoeding waar alles in zit en je niets hoeft toe te voegen. Wij adviseren daarom ook aan de nieuwe pupeigenaren om dit aan hun hond te geven en hopen door onze ervaringen mensen te overtuigen dat dit echt het beste is wat je je hond kan geven.

Hebt u vragen, of interesse in een pup, laat het ons even weten.

Voorgaande nesten

Meer over het nest van vorige jaren vindt u op pups 2009, pups 2010,pups 2011 en pups 2012.

 
   
 
     

Copyright © Of the Hunting Highway